Pari Gogo - GENK KOBRA - Slicer drag-On

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, May 31, 2013

Pari Gogo - GENK KOBRA



Milih nganggo ati, yen kowe ra ngerti, Ndak ngisin-isini
Yuk dipikir dhisik, nganggo ati resik, ben hasile apik

Ojo podho nekat, kancane sak brayat, mestine sepakat
Ojo sok Tukaran, rumongso menangan, ngrusakke tatanan

Ojo mung di awang, mesthine di sawang, kiwo tengen imbang
Mbok sing iso ngukur, ojo sok diawur, dadi ajur mumur

Reff :
Marem siji, marem sak kabehe
Mukti siji, mukti sak kancane
Marem siji, marem sak kabehe
Kabeh mesthi ono gunane


Bridge.
Uwoh Klopo, Uwoh Blimbing
Siji roto siji miring, Pari Gogo, Sego aking

Yen wis dadine temoto, Linggih jejer dadi podho
Mlakune iso sak iring


#GENK KOBRA Album Merajut Nusantara

Post Top Ad

Responsive Ads Here