Kembang Lambe - Genk Kobra - Slicer drag-On

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, May 31, 2013

Kembang Lambe - Genk Kobra



Ri Uri… Ri Uri.. Njang-anjang midodari
Celeret tibo nyemplung, Kecemplung Kembange opo..
Mbang Gulo Kembang Gulo, Kembang- Kembange Genk Kobra
Kembang Lambe wong sak ndonya, Njedhul soko Pulo Jowo.

Kembang Deso, Kembang Kutho nyenengake
Kembang tenan, disirami dadi gedhe
Gedhe cilik wis ora ono bedane
Beda sithik, kuwi dadi kembangane

Kembang kempis mikir sing neng njero dada
Dada sesek, mergo ati lagi gelo
Gelo mergo kembang-kembange dho lungo
Lungo adoh, kembange kembang kenongo

Reff.
Kembang-kembange lambe, dadi omongan mergo polahe
Kembang-kembange lambe, Lambene abang, disosor wae
Ongke-onge… ongke riro – ongke jombe.. jombe riro
Ongke-onge… ongke riro – ongke jombe.. jombe riro

Cengkaruk, kembange Jambu.
Nyekukruk kelangan wahyu
Grenengan kembange Garut
Wahyune ilang, Donyane mawut

Kembang Lati Bacut kocap mbebayani
Bayane angel, akeh sing dho ra ngerti
Ngerti dhewe, aku iki Adipati
Kembange kemanthil Mawar lan Melati

Kembang menyan diobong dijak caturan
Klira-kliru kuwi mung apus-apusan
Ngapusine wong pinter dho gawe kembang.
Kembang duit asline akal-akalan

Reff.
Kembang-kembange lambe, dadi omongan mergo polahe
Kembang-kembange lambe, Lambene abang, disosor wae
Kembang-kembange lambe, dadi omongan mergo polahe
Kembang-kembange lambe, lambene tipis, aduh manise
Kembang-Kembang Kembang Nusantara
Indah Budaya berbeda-beda
Kembang berkembang seluruh Negeri
Berwarna-warni bak kembang Seruni

Hanya Beda pulo, Halak kito kito jugo
Hanya Beda Pulo, Wong kito galo
Mung Bedo Pulone alah konco dhewe
Mung bedo pulone alah jape methe

Hanya Beda pulo, Halak kito kito jugo
Hanya Beda Pulo, Wong kito galo
Mung Bedo Pulone alah konco dhewe
Mung bedo pulone alah jape methe

Post Top Ad

Responsive Ads Here