Demokrasi - Sujiwo Tedjo - Slicer drag-On

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, May 31, 2013

Demokrasi - Sujiwo Tedjo


G: Guru, M: Murid

G: Duh bocah ayu tutwuria lagu kang mau
M: Kawulo nuwun punopo kang mekaten
G: E lha... lha kok beda
M: Pundi to kang benten

G: Bedane swarane pungkase kowe ora ngene
G: Coba baleni nulad lagu kang mau kae
M :Kawula nuwun punapa kang mekaten
G: Ee.. Lha mekso beda
M: Pundi to pundi to ingkang taksih benten
G: Bedane pungkasane kowe ora ngene

G: Sepisan baleni lagu kang pungkasan
M: Kawula nuwun punapa kang ngaten
G: E tobil jebule kowe mekso beda
M: Kawula nuwun ingkang benten sinten
G: Sliramu kang beda...

Koor: Hip ho! Ha hip ho! Hip ho! Ha hip ho!

Solo.
G: E... lha kae neng awang-awang keh mega-mega
Yen... tak sawang beda-beda swara ora ala
malah becik Nadyan kowe beda
Kula nyuwun duka
Ora usah nyuwun duka...

G: Duh bocah bagus tutwuria lagu kang mau
M: Kawulo nuwun punopo kang mekaten
G: E lha... lha kok beda
M: Pundi to kang benten
G: Bedane swarane pungkase kowe ora ngene

G: Coba baleni nulad lagu kang mau kae
M :Kawula nuwun punapa kang mekaten
G: Ee.. Lha mekso beda
M: Pundi to pundi to ingkang taksih benten
G: Bedane pungkasane kowe ora ngene

G: Sepisan baleni lagu kang pungkasan
M: Kawula nuwun punapa kang ngaten
G: E tobil jebule kowe mekso beda
M: Kawula nuwun ingkang benten sinten
G: Sliramu kang beda...

Post Top Ad

Responsive Ads Here